Details, Fiction and جراحی های بیماری پارکینسون
Details, Fiction and جراحی های بیماری پارکینسون
Blog Article
درمان پارکینسون هنوز به طور قطع پیدا نشده است؛ اما داروهای زیادی وجود دارند که برای کنترل این بیماری مغز و اعصاب مفید هستند. در این زمینه میتوان از لودوپا، آمانتادین، بیپریدن و سلژلین استفاده کرد.
دیگر داروهایی که ممکن است برای پارکینسون تجویز شوند، عبارتاند از: آپومرفین، بنزتروپین، آمانتادین و داروهای آنتیکولینرژیک. همهی این داروها میتوانند در کنترل علائم کمک کنند.
ورزش و تمرین بدنی از التهاب موجود در مغز کم می کند. از آن جایی که بیماری پارکینسون، اثرات منفی می گذارد بر روی ذهن و حافظه، ورزش و تمرین بدنی اهمیت زیادی پیدا می کند.
جدیدترین روشهایی که برای درمان این بیماری در نظر گرفته شده است، ژن درمانی و استفاده از سلولهای بنیادی است که ممکن است دسترسی به آنها سخت باشد اما تا حد زیادی کمک کننده اند.
درمان سردرد با راهکارهای فوری درمان سردرد چگونه امکان پذیر است؟ آیا می توان سردردهای شدید را با اقدمات فوری التیام بخشید؟ برای آشنایی با
باقلا: این لوبیا سبز آهکی حاوی لوودوپا است، همان ماده ای که در برخی از داروهای پارکینسون استفاده می شود.
خلاصه این که، افراد مبتلا به بیماری پارکینسون باید استرس را از خود دور کنند. استرس و هیجان، خود یکی از دلایل بروز التهاب و آسیب های طولانی مدت در سراسر بدن می باشد.
فواید داشتن رژیم غذایی مناسب را می توان به شرح زیر نوشت :
بُروز مشکلات جدی در وضعیت قرارگیری اندامهای بدن (مثلا خمیدگی شدید)
بعدیدرمان پارکینسون
افزون بر علائمی که برای بیماری پار کینسون ذکر شد ، برخی علائم وجود دارند که امکان دارد در تمامی افراد به چشم نخورند.
آمبولی ریوی : انسداد شریان های است که خون را به ریه ها می رسانند. معمولا انسداد لخته خون مانع شروع بیماری پارکینسون از رسیدن اکسیژن به بافت ریه خواهد شد.
واردآمدن ضربات مکرر به سر (مثلا در اثر تصادفهای مکرر یا برخی ورزشها)
پارکینسون به طور قابل توجهی بر کارهای روزانه در این مرحله تأثیر می گذارد، اما افراد همچنان می توانند آنها را به پایان برسانند.